Keb Hotel Milan - Ex Hotel Keb
 
  Keb Hotel Milan - Ex Hotel Keb
Italiano IT English EN Hungarian HU Romanian RO
Rezervatii
 Acasa Camere si ServiciiLocatie
 

Locatie īn Centrul Orasului - Hotel Gara Centrala

La 100 de metri de impunatoarea gara Milano Centrale, īn inima centrului orasului, se afla Keb Hotel Milan - Ex Hotel Keb de trei stele, recent renovat. Usor accesibil, hotelul functioneaza ca un centru de transport public cu statia de metrou la cāteva minute distanta. Indiferent daca calatoriti cu autobuzul, trenul, metroul sau tramvaiul puteti ajunge īn orice parte a orasului si mai departe. Daca alegeti aceasta cazare īn centrul orasului Milano, Gonzaga ofera comoditate si confort.

Va rugam asteptati ca Harta Interactiva Locatie de mai jos sa se īncarce...
Clicati pe harta pentru a va deplasa īn jurul zonei si pentru marire/micsorare Clicati aici pentru imagine pe tot ecranul

Dacă căutaţi un hotel în apropierea Fieramilano sau Fieramilanocity, nu vă faceţi griji, pentru că ambele sunt uşor accesibile, cum sunt aeroporturile conectate prin trenuri, autobuze, taxi şi servicii shuttle disponibile de la Milano Centrale. Orice colţ al oraşului este aproape – pe jos sau prin sistemul transportului public eficient şi economic.

În cazul în care cumpărăturile v-au atras la Milano, Hotel Keb este perfect plasat pentru accesarea infamei „Corso Buenos Aires”, Vie Montenapoleone şi Via della Spiga. Una dintre capitalele modei din lume, Milano vă oferă vârful designului italian şi în perioadele de reduceri se pot face cumpărături şi târguiri de necrezut. Opera, teatrele, muzeele şi sălile de concert creează o atmosferă rafinată şi de metropolă, care este completată cu baruri pline de viaţă şi de restaurante de calitate.

 

 

Milan Hotel Keb Central Station

Pentru marire clicati pe harti

Milano Hotel Keb Metro Map

Rezervati o camera la Milano, la Hotel Keb – Cele Mai Bune Preturi Garantate daca rezervati direct cu Hotelul. Clicati pe linkul de mai jos pentru a vedea preturile si disponibilitatea camerelor noastre.

Hotel Keb - Secure Online Booking
Keb Hotel Milan - Ex Hotel Keb
 

Hotel Keb - Via Vitruvio, 43 - 20124 Milano - Italy
Site creat si īntretinut de: Fisheyes Ltd | Drepturi de autor Keb Hotel Milan - Ex Hotel Keb