Keb Hotel Milan - Ex Hotel Keb
 
  Keb Hotel Milan - Ex Hotel Keb
Italiano IT English EN Hungarian HU Romanian RO
Foglalasok
 Fooldal Szobák és SzolgáltatásokAjánlatok
 

Városközponti Fekvés - Szálloda a Központi Pályaudvar Mellett

Száz méterre az impozáns Milao Centrale vasútállomástól, a városközpont szívében fekszik a nemrég felújított Három Csillagos Hotel Keb Milánó. Könnyen megközelítheto, kiváló tömegközlekedési csomópontként is muködik, mivel a központi metrómegálló csak pár perces sétára található. Akár autóbusszal, metróval, vonattal vagy villamossal utazik, könnyen eljut a város bármely pontjára és még tovább is. A Gonzaga kényelmes szállást és komfortot kínál Milánó központjában.

Kérjük, várjon, míg a Helyszín Interaktív Térképe Betölt...
Kattintson a térképe, hogy mozogni tudjon a térképen és nagyítson vagy kicsinyítsen Kattintson ide a teljes képernyos megjelenítéshez

Ha Fieramilanocity vagy fieramilano közelében keres szállodát, ne aggódjon, mivel mindkettő könnyen megközelíthető, mint a repülőterek vonattal, autóbusszal, taxival vagy különleges buszjáratokkal vannak összekötve a Milano Centrale-n keresztül. Egyéb látványossága ennek a csodálatos városnak, mint a Duomo vagy a San Siro könnyen megközelíthető gyalog vagy egy hatékony és olcsó tömegközlekedési eszközzel.

Ha elsősorban a vásárlás vonzza, a Hotel Keb tökéletes fekvése miatt a hírhedt ’Corso Buenos Aires’, Vie Montenapoleone vagy a Via della Spiga könnyen elérhető. Milánó a divatvilág egyik fővárosa, az olasz divattervezés csúcsa, ahol az árleszállítás periódusaiban hihetetlen vásárlással és alkudozással lehet szórakozni. Az Operaház, színházak, múzeumok és koncerttermek kulturált világvárosi hangulatot teremtenek, amit kiegészít a sok élénk bár és minőségi étterem.

 

 

Milan Hotel Keb Central Station

Nagyításhoz kattintson a térképekre

Milano Hotel Keb Metro Map

Foglaljon szobát Milánóban, a Hotel Gonzálgában – Legjobb Árak Garantáltak, ha közvetlenül a szállodával foglal. Kattintson az alábbi linkre, hogy megtekintse szobáink árait és elérhetoségeit.

Hotel Keb - Secure Online Booking
Keb Hotel Milan - Ex Hotel Keb
 

Hotel Keb - Via Vitruvio, 43 - 20124 Milano - Italy
Az veboldalt szerkesztette és karbantartja a: Fisheyes Ltd | Adatvédelem Keb Hotel Milan - Ex Hotel Keb